T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AKSARAY / MERKEZ - Karaören İlkokulu

Yusuf AKSAMAZ - Okul Müdürü

               1970 Aksaray doğumluyum.İlk, orta, lise tahsilimi Aksaray’da fakülteyi ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladım.Evli ve iki çocuk babasıyım.
               Öğretmenliğe 1994 yılında Aksaray Kargın köyünde başladım.O dönem birçok şeyin teorik olarak kaldığını, uygulama şansı olmadığını üzülerek gördüm.O gün bugündür özümüze nüfuz eden bir anlayışla eğitim ve öğretimde öğretmenin, yönlendiren, bulduran sorumluluk dağıtan ve takip eden, öğrencininse olayın merkezinde aktif, problem çözebilen, yeni şeyler keşfedebilen, arayan, sorgulayan, kendi kendine yetebilen  bireyler olması için çaba harcadım.
                2014 yılına kadar Aksarayın çeşitli okullarında hizmet ettim.2014 yılında Karaören ilkokulu’nda okul müdürü olarak yukarıda bahsettiğim hususlar doğrultusunda Ülkemiz,bayrağımız,devletimiz ve değerlerimiz için hizmet etmeye çalışıyorum.
                Artık yeni çağ, ezbercilikten uzak hayatı yorumlayabilen, araştıran bütün öğrencilerin bireysel ölçekte özel olduğunu ve özel yeteneklerini onlara eğitimin tüm alanlarıyla  kapsayan ve o nüveyi, özü ortaya çıkaracak öğrenci merkezli aktif ve geçmişten kazanılan becerileriyle işleyen bir eğitim anlayışı oluşturmuştur.
                 İşte bu yüzden örgü:
 ‘’Eğitim sevgiyle başlar,saygıyla şekillenir,sorumlulukla olgunlaşır ,azim irade ve çalışmakla meyvesini verir.’’olmalıdır.
                  Saygı ve Selamlarımla..